Περιφέρεια Αττικής: Συνάντηση Πατούλη-Μελισσανίδη και επίβλεψη των έργων στο γήπεδο της ΑΕΚ

Για την πορεία υλοποίησης των σημαντικών έργων, που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο γήπεδο της ΑΕΚ καθώς και για το έργο της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που επίσης υλοποιείται και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής  ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε στην περιοχή. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη και τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Γ. Βούρο με τους οποίους συζήτησε τόσο την πορεία υλοποίησης των έργων, όσο και για μια σειρά από παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες να υλοποιηθούν προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα. Αναφορά έγινε και στην επικείμενη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που έχει προταθεί για την προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, προϋπολογισμού 14.274.193,50€.

Το Περιφερειάρχη συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης Μ. Κουρή, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας κ. Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των αναδόχων. 

Τόσο ο κ. Μελισσανίδης, όσο και ο Δήμαρχος Γ. Βούρος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους απέναντι στον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τα τεχνικά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, καθώς έχουν συμβάλλει έμπρακτα προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς το έργο. Όπως επισημάνθηκε και σε σχετικές δηλώσεις από τον κ. Μελισανίδη το γήπεδο προχωρά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τόσο του ανάδοχου, όσο και των στελεχών της ΑΕΚ το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός 10 μηνών. 

Τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρειας Αττικής 

Η  κατασκευή του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου» είναι συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000€ ευρώ.

Η κατασκευή του τμήματος της «Κατασκευής του Γηπέδου της ΑΕΚ» είναι συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ. Τέλος επίκειται προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που έχει προταθεί για την προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, προϋπολογισμού 14.274.193,50 ευρώ.
Σχολιάστε