Π.Ε. Τρικάλων: Ο Χρήστος Μιχαλάκης αποχαιρετά τον Χρήστο Σινάνη

Η πόλη της Καλαμπάκας, ο Νομός Τρικάλων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η τοπική κοινωνία είναι από το Σάββατο φτωχότερη καθώς έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Σινάνης, δήμαρχος Μετεώρων μέχρι το 2019 και επικεφαλής της αντιπολίτευσης τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο 66χρονος Χρήστος Σινάνης νοσηλεύονταν με covid-19 τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, 15 μέρες τώρα δε στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ λόγω επιπλοκών. Έδωσε γενναία μάχη, αλλά δεν άντεξε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων σε μήνυμά του εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του κάνοντας λόγο για μεγάλη θλίψη και εναν δύσκολο αποχαιρετισμό μιας και οι δυο πολύπειροι αυτοδιοικητικοί συμπορεύτηκαν για χρόνια στον αυτοδιοικητικό τους βίο.

Αναλυτικά:

«Η θλίψη από την απώλεια του Χρήστου Σινάνη είναι μεγάλη. Και ο αποχαιρετισμός δύσκολος. Είναι αυτή η ώρα που πρέπει να πεις το στερνό αντίο σε ένα άνθρωπο που σε τίμησε με την συνεργασία και την φιλία του.
Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αληθινός, που ήξερε να σε κερδίζει με την ευστροφία και τον χαρακτήρα του. Έτσι πορεύτηκε και στον αυτοδιοικητικό του βίο. Ξεκάθαρα, κοιτώντας μπροστά. Και κέρδισε τις καρδιές των συνδημοτών του.
Είναι βέβαιο, ότι το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Αλλά μαζί του αφήνει την πορεία και το έργο του, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία του τόπου.
Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Σχολιάστε