Κόκκινος: Νέο «Γεφύρι της Άρτας» το Κτηματολόγιο Ρόδου

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι ελπίδες να μην γίνει… νέο » γεφύρι της Άρτας » το κτηματολόγιο Ρόδου!
Η επτάμηνη παύση της λειτουργίας του Κτηματολογίου της Ρόδου έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην οικονομική ζωή του τόπου και αναποτελεσματικές συγκρούσεις!
Οι φορείς (Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου , Τοπογράφοι Μηχανικοί κτλ) καταθέτουν την αγωνιώδη-τεκμηριωμένη πρόταση τους για τμηματική  ανακατασκευή  του Κτηματολογίου για να επαναλειτουργήσει σύντομα .Η θέση τους  είναι διαφορετική από αυτή της ηγεσίας της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επιμένει στην μεταφορά των αρχείων και τη λειτουργία του σε άλλο χώρο! Οι συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν, η δημοπράτηση του έργου έγινε, οι φωτογραφίες βγήκαν….όμως ούτε η μεταφορά των αρχείων πραγματοποιήθηκε … ούτε το έργο προχώρησε, οι πολίτες ταλαιπωρούνται γιατί τα πάντα είναι στάσιμα! Το Κτηματολόγιο δεν λειτουργεί!
Οι ελπίδες για λύση εναπόκεινται πλέον  στην αποφασιστική παρουσία  της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης… για να μην γίνει το Κτηματολόγιο της Ρόδου… νέο «γεφύρι της Άρτας «!Σχολιάστε