Κόκκινος: «Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου καθημερινά εκτίθεται περισσότερο»

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου … 

 

  • Συνεργάζεται και ευλογεί επενδυτή που είναι κατάδικος !
  • Επιχειρεί να χρηματοδοτήσει ανύπαρκτο περιοδικό !
  • Δεκάδες  απευθείας αναθέσεις  , χωρίς μετρήσιμο αποτέλεσμα !
  • Στις εταιρίες της Π.Ν.Α η αυθαιρεσία συνεχίζεται !

 

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου καθημερινά εκτίθεται περισσότερο . Το δυσάρεστο για τον τόπο είναι ότι συνεχίζουν να δημαγωγούν , να υβρίζουν τους πολίτικους αντίπαλους τους , να κρύβονται από τα δύσκολα και να σιωπούν όταν στριμώχνονται η να μεταθέτουν τις ευθύνες . 

Τα τελευταία κατορθώματα της : 

  • << Ευλόγησε >> , συνεργάστηκε και διαφήμισε τις συνεργασίες της με << επενδυτή >> του ξενοδοχείου  << Κυκλαδικόν >>  . Ο << επενδυτής >> κ. Χ.Α βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στις φυλακές της Χίου . Δεν είδαμε καμία απάντηση από την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου σε δημοσιεύματα ΜΜΕ που ανέδειξαν το θέμα  και τις παρενέργειες του . 

Ο Χωρικός Αντιπερειφερειάρχης Κυκλάδων επικεφαλής – λόγω της αυτοδιοικιτικής θέσης – του στο ίδρυμα << Άννυς Κουτσοδόντη >> εκχώρησε με πολύχρονη σύμβαση το << Κυκλαδικόν >> στον << επενδυτή >> που εδώ και λίγες μέρες είναι κατάδικος . 

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα … Προσθέτουμε και εμείς …. Έλαβαν εγγυητικές από τον επενδυτή ? Ερεύνησαν αν ήταν πραγματικά τα στοιχεία για την χρηματοοικονομική του επάρκεια , ερευνήσαν το ποινικό του μητρώο που τους εμφάνιζε πριν συνεργαστούν μαζί του ? Σαράντα εννιά (49) ολόκληρα χρόνια θα του εκχωρούσαν το ακίνητο του Ελληνικού Δημοσίου !!!

  • Πριν λίγες ημέρες ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης της Μυκόνου ανέδειξε την επιχείρηση της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 3.100 Ευρώ συν Φ.Π.Α περιοδικό που δεν είχε εκδοθεί …. Δηλαδή ανύπαρκτο ! 

Αόριστα…. η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου δια του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων έριξε την ευθύνη σε … υπάλληλο της Π.Ν.Α . Δεν μάθαμε ποτέ ποιος είναι ο υπάλληλος , αλλά γνωρίζουμε ότι ο κ. Χωρικός Αντιπεριφερειαρχης Κυκλάδων υπέγραψε την χρηματοδότηση ( σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν και στο << ΔΙΑΥΓΕΙΑ >> ). Δεν υπογράφτηκε σύμβαση διότι ξέσπασε η κατακραυγή και η ανάδειξη του θέματος . 

  • Δεκάδες απευθείας αναθέσεις με ποσά που κυμαίνονται από 22.000 – 24.500 Ευρώ διατίθενται δεξιά – αριστερά χωρίς να υπάρχει μετρήσιμο αποτέλεσμα για τον τόπο . Πρόσφατα χρηματοδότησαν με ποσό 22.000 Ευρώ  Εταιρία ( Νόμιμη στην ίδρυση της  ) που θα συμβάλλει στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Μυκόνου και έχει ιδρυθεί μόλις πριν δυόμισι (2,5) μήνες .
  • Την ιδιά ώρα στις εταιρίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , το << πάρτυ >> συνεχίζεται . Με αποκλεισμένη την μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου από τα Δ.Σ .Ο έλεγχος είναι σχεδόν αδύνατος . Στους συγγενείς και ημετέρους που εργάζονται εκεί προστίθεται και η αδιαλλαξία και ο αποκλεισμός στην παροχή ενημέρωσης και στοιχείων όταν αυτά ζητούνται . 

Είναι πλέον κατανοητό σε όλους ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι πρωτοπόρος στις φωτογραφήσεις των στελεχών της , στην αλαζονεία και στην κακοδιοίκηση . Είναι ουραγός στην επίλυση προβλημάτων και αδύναμη να συμμετάσχει σε ουσιαστικό πολιτικό διάλογο . 

Υ.Γ 1 : Για το << καινούργιο >> και το νέο <<ήθος>> που αυτοπροβάλλουν στην ηγεσία της Π.Ν.Α ,  αν ζούσε ο ηθοποιός και γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλύνν θα τους ενέτασσε στο << ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ >> !!!!! 

Υ.Γ 2 : Θα γελάσει και …..  << η κάθε πικραμένη >> αν στο << MEGA Εμβολιαστικό κέντρο >>της Ρόδου στο Φαληράκι εμφανιστούν πρώτοι και καλύτεροι αυτοί που δεν έχουν σχέση ούτε με την δημιουργία του αθλητικού χώρου , ούτε με την δημιουργία του << MEGA Εμβολιαστικού Κέντρου >> ….. Έχουν όμως σχέση με την ερευνά της δικαιοσύνης για τον << εκτός σειράς >>εμβολιασμό τους και την μετακίνηση τους με ιδιωτικό σκάφος , όταν όλη η κοινωνία αναμένει υπομονετικά να εμβολιαστεί κατά του COVID – 19 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> – Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ 

 
Σχολιάστε