Δήμος Πύργου: Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η ανακύκλωση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσφατη ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την εντατική επανεκκίνηση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης, ήδη σε λίγο περισσότερο από έναν μήνα λειτουργίας αυτού του προγράμματος, έχει αποσταλεί προς την εταιρεία ένα κοντέινερ με ανακυκλώσιμες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. 

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί σχεδόν ενάμιση μήνα και ήδη έχουμε «διώξει» το πρώτο κοντέινερ με ανακυκλώσιμες συσκευές» δηλώνει ο κ. Κοτσώνης. «Πρόκειται για μία ακόμη δράση  που είχε σταματήσει και την επαναφέρουμε, προκειμένου να ενεργοποιήσουμε όλο το φάσμα της ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική και θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά πώς ο τρόπος που λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει αλλάξει και αυτό ήδη φαίνεται στην εικόνα της πόλης». 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το κοντέινερ της της Εταιρείας Ανακύκλωσης έχει τοποθετηθεί στο σημείο που βρίσκεται ο όρχος των οχημάτων του Δήμου Πύργου (όπισθεν του ξενοδοχείου «Λέτρινα») όπου οι πολίτες μπορούν καθημερινά από τις 7.30 έως τις 13.00 να εναποθέτουν τις παλιές και χαλασμένες ηλεκτρικές τους συσκευές.

 
Σχολιάστε