OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ενημερώνει ότι οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου ξεκινούν τη Δευτέρα 24-5-2021 και λήγουν την Παρασκευή 11-6-2021.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της ειδικής εφαρμογής PRESCHOOL WEB στο σύνδεσμο https://polmoschatotavros.intellisoft.gr η οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κορονοϊού, αλλά και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών μας.

Όλα τα σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά, ο κανονισμός λειτουργίας και αποδοχής αυτού, κατευθυντήριες οδηγίες καθώς και ο οδηγός υποβολής της αίτησης θα είναι ορατά στους πολίτες από τη στιγμή που θα εισέλθουν στην εν λόγω πλατφόρμα και ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα βρουν εκεί.

Υποχρεωτικό είναι να συμπληρωθούν τα στοιχεία και των δύο γονέων για τις πλήρεις οικογένειες και του ενός για τις μονογονεϊκές. Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα είναι δυνατό να αξιολογηθούν.

Στα τμήματα των  Βρεφονηπιακών Σταθμών μπορούν να κάνουν αίτηση οι γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν γεννηθεί από 1/1/2018 έως και 1/1/2021.

Οι αιτήσεις των εγγραφών μοριοδοτούνται και κατατάσσονται σε φθίνουσα κλίμακα, διαδικασία η οποία είναι εμφανής στους αιτηθέντες. Τα αποτελέσματα και η εγγραφή των παιδιών ανά σταθμό θα ανακοινωθούν μετά την παραγωγή των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice