Δήμος Καβάλας: Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!

Το παιχνίδι της Ανακύκλωσης ξεκίνησε στον Δήμο Καβάλας.

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση. 

Το Followgreen Δήμου Καβάλας καλεί τους δημότες να ευαισθητοποιηθούν αναφορικά με την Ανακύκλωση και τη σωστή διαχείριση των υλικών, καθώς αποτελούν  βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντός μας. Η Ανακύκλωση δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολίτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Green Mission με τίτλο: Πόσα γνωρίζεις για την Ανακύκλωση;

Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για ένα Smartphone Xiaomi Redmi 9A 32GB: 

www.followgreen.gr/kavala/Mission/Single/2972

Μερικά από τα οφέλη της Ανακύκλωσης είναι τα παρακάτω:

  • Προστασία του Περιβάλλοντος  
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – ΕΥ ΖΗΝ  
  • Αποφόρτιση του Περιβάλλοντος από μεγάλες ποσότητες αποβλήτων 
  • Εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.
Σχολιάστε