OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Γορτυνίας: Αυτοψίες σε Δημητσάνα, Τρόπαια και Μεθύδριο από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο προχώρησαν σε αυτοψία εργασιών οι οποίες λαμβάνουν χώρα αυτή την εποχή στην επικράτεια του Δήμου.

Συγκεκριμένα, εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στα Κέντρα Υγείας (Κ.Υ.) Τροπαίων και Δημητσάνας καθώς και στον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μεθύδριο Αρκαδίας. Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν μέλη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.

Στα Κ.Υ. της Γορτυνίας όπου γίνονται εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης, οι δυο αιρετοί, κύριοι Κούλης και Λαμπρόπουλος, συζήτησαν με τους Διευθυντές των μονάδων υγείας κ. Χρήστο Παπαφράγκο (Κ.Υ. Τροπαίων) και κ. Βασίλη Βαρδιάμπαση (Κ.Υ. Δημητσάνας) σχετικά με τις ανάγκες των δομών αλλά και την έκβαση της αναβάθμισης. Ύστερα, βρέθηκαν στο Μεθύδριο όπου πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονα καθώς και εργασίες αναμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου.

Μετά το πέρας της αυτοψίας, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε: «Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποιήσαμε αυτοψία σε τρία σημεία όπου, υλοποιούνται έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Διαπιστώθηκε πως όλα τους προχωρούν με γοργό ρυθμό. Δήμος και Περιφέρεια είμαστε σε αγαστή συνεργασία καθώς η Περιφέρεια ευθύνεται γενικότερα για πολλά έργα που εκτελούνται στη Γορτυνία. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Νίκα και Λαμπρόπουλο αλλά και το Προσωπικό της Περιφέρειας για την πολύτιμη στήριξή τους προς το Δήμο μας».   

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice