Δήμαρχος Παιανίας για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: “Παρεμβάσεις για το πρόβλημα υποστελέχωσης του ΑΤ Παιανίας”

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το έγκλημα απίστευτης αγριότητας που έγινε το πρωί της Τρίτης (11/5) σε οικία στα Γλυκά Νερά.

Τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία και αφού ακινητοποίησαν με χρήση βίας τον 33χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη και πιλότο της πολιτικής αεροπορίας, στη συνέχεια τον έδεσαν, ενώ την 20χρονη σύζυγό του την σκότωσαν, με ασφυκτικό θάνατο μπροστά στο μωρό τους.

Ο Δήμος Παιανίας και ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκαν στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του ΑΤ Παιανίας, κάτι που είχε επισημάνει ήδη από την θητεία του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παιανίας ο Δήμαρχος. Μετά μάλιστα την ανάληψη των καθηκόντων του και με τον πλέον επίσημο τρόπο, ενημέρωσε σχετικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Δήμος Παιανίας έχει την ιδιαιτερότητα να καλύπτει μεγάλη επιφάνεια με αστικές, ημιαστικές και αγροτικές περιοχές ενώ η κατάργηση του ΑΤ Γλυκών Νερών επιδείνωσε την κατάσταση. Ο Ισίδωρος Μάδης και σε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη ανέδειξε το πρόβλημα ζητώντας την λήψη αποφάσεων.

Παράλληλα, με παρεμβάσεις του εξασφαλίστηκαν οχήματα τόσο για το ΑΤ Παιανίας όσο και για Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας. Συγκεκριμένα, δύο νέα οχήματα δωρεά του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και ένα ακόμα δωρεά του κ. Δημήτριου Παπαδημητρίου ενισχύουν τους τελευταίους μήνες το δύσκολο έργο του αστυνομικού σώματος και ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Δήμου Παιανίας.

Η Δημοτική Αρχή ωστόσο συνεχίζει τις προσπάθειες της με στοχευμένες παρεμβάσεις ώστε αφενός να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης και αφετέρου να εξασφαλιστεί πως δεν θα διατίθενται αστυνομικοί από το ΑΤ και το Τμήμα Ασφαλείας σε άλλα καθήκοντα όπως της φύλαξης προσώπων.

Το στυγερό έγκλημα της Τρίτης, 11 Μαΐου 2021, που συνταράσσει το πανελλήνιο έρχεται να επιβεβαιώσει με τραγικό τρόπο την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.
Σχολιάστε