Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Προσπαθούμε να στεκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών που έχουν ανάγκη»

Την χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο μοιράστηκαν κι αυτές τις γιορτές οι άνθρωποι που συνέβαλαν στην δημιουργία των γευμάτων αγάπης για το Πάσχα προσφέροντας το ελάχιστο αγαθό σε συμπολίτες που είχαν ανάγκη.

Η δράση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επαναλήφθηκε με μεγάλη χαρά και για το Πάσχα.

Μέσα από την καταγραφή που είχε γίνει από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Αιγιαλείας, σε συνεργασία του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία» και τη συμβολή των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» κι εθελοντών, ετοιμάστηκαν πλήρη γεύματα, πασχαλιάτικα κουλούρια και ότι περιλαμβάνει το γιορτινό τραπέζι και διανεμήθηκαν σε «70» πολίτες το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Τα παιδιά από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου αλλά και μικροί μαθητές από την Ακράτα είχαν φιλοτεχνήσει και πασχαλινές κάρτες με ευχές που συνόδευαν τα είδη που προσφέρθηκαν στους ωφελούμενους της ενέργειας δίνοντας ένα ξεχωριστό «χρώμα» αγάπης για τις Άγιες Μέρες.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μεταξύ άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών για την στήριξη ευπαθών ομάδων του δήμου μας, προσπαθούμε καθημερινά να στεκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα τις μέρες των εορτών με ευαισθησία και υπευθυνότητα η δημοτική αρχή φρόντισε ώστε, όπου γνωρίζαμε πως συνάνθρωποί μας δεν είχαν τη δυνατότητα να στρώσουν το αναστάσιμο τραπέζι να είμαστε παρόντες».

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία» κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος σε συνεργασία με προμηθευτές του Τμήματος Πρόνοιας, του Νομικού Προσώπου αλλά και επιχειρήσεων του Δήμου που προσέφεραν δωρεάν είδη, ετοιμάστηκαν με φροντίδα τα γεύματα που διανεμήθηκαν από τους ανθρώπους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στους πολίτες. 
Σχολιάστε