OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αμπατζόγλου: «Χρειάζεται η προσοχή όλων κατά την αντιπυρική περίοδο»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία σε περιοχή της Αγίας Φιλοθέης (Μετόχι) όπου εκτελούνται εργασίες αποψιλώσεων από τις δυνάμεις και τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Στέφανου Τσιπουράκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και του Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Αντωνόπουλου.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για τις εργασίες ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους για ζητήματα της περιοχής αλλά και να λάβει γνώση από στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού για το έργο αναστήλωσης της ιστορικής εκκλησίας «Μετόχι Αγίας Φιλοθέης».

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην περιοχή, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η αντιπυρική περίοδος επιβάλλει συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά του Δήμου αλλά και την προσεκτική συμπεριφορά των πολιτών. Η προστασία του περιβάλλοντος και του πρασίνου απαιτεί τον καθαρισμό των ιδιόκτητων οικοπέδων και την αποφυγή κάθε είδους ρύπανση των κοινόχρηστων χώρων. Καμία συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Ασφάλεια δεν θα γίνει ανεκτή».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice