Αγοραστός: “Συγκλονισμένος από την απώλεια του Χρήστου Σινάνη”

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας, των Τρικάλων αλλά και η Αυτοδιοίκηση από την είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης νοσηλεύονταν για πολλές μέρες στην ΜΕΘ covid-19 σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας την θλίψη στην κοινωνία του Δήμου Μετεώρων και όχι μόνο.

Πλήθος αυτοδιοικητικών έχουν στείλει συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένεια του πολύπειρου αυτοδιοικητικού, ανάμεσά τους και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός δούλεψε τα τελευταία χρόνια με τον εκλιπόντα και συνεργάστηκαν σε πολλά έργα της περιοχής. Η είδηση του θανάτου Σινάνη συγκλόνισε τον Περιφερειάρχη ο οποίος αποχαιρετά σήμερα τον φίλο του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Μαζί βάλαμε τα θεμέλια της αναμόρφωσης και της εύρυθμης λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης. Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του. Θα μου λείψει πολύ” ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κ. Αγοραστού:

«Με αισθήματα βαθύτατης οδύνης, αποχαιρετώ σήμερα ένα φίλο, τον πρώην Δήμαρχο Μετεώρων Χρήστο Σινάνη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ένα χαρακτήρα σπάνιας ακεραιότητας, έναν άνθρωπο που αγαπούσε τον άνθρωπο, τον τόπο του και την αυτοδιοίκηση. Είναι τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Μαζί κάναμε πολλά έργα για την αγαπημένο του τόπο, μαζί βάλαμε τα θεμέλια της αναμόρφωσης και της εύρυθμης λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης.
Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του. Θα μου λείψει πολύ.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο, τις κόρες, την οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, φίλε Χρήστο».
Σχολιάστε