OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Χρηματοδότηση ύψους 214.901,51 € για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”

Στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” εντάχθηκε το σύνολο των προτάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ. Λ. Τ. X.) με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορούν μελέτες για έργα “Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Επέκτασης, Βελτίωσης και Συντήρησης Υφιστάμενων Λιμενικών Υποδομών”, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 214.901,51 €.

Η ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος II”, αφορά στην Πράξη “Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων”, με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Η έγκριση στο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μελέτες Συντήρησης και Προστασίας του Ενετικού Λιμένα Χανίων, καθώς και τις μελέτες Λιμενικών Υποδομών Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων στη Νέα Χώρα, στον Ενετικό Λιμένα, στο Κουμ Καπί και την Αγία Κυριακή.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.X., Μανώλης Κοτσιφάκης τόνισε: “Με την ένταξη όλων των προτάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων, γίνεται η αρχή για την συνολική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Δήμου μας”, ενώ πρόσθεσε, πως: “Εκ μέρους και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια επίτευξης ανάληψης του έργου αυτού. Ιδιαιτέρως την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την άριστη συνεργασία καθώς και του βουλευτή Χανίων Βασίλη Διγαλάκη για τη συνδρομή του.”

 

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice