Τραγικό: Έχασε πατέρα και μάνα μέσα σε λίγες ημέρες από κορονοϊό ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Μεγάλο το χτύπημα για τον αντιδήμαρχο Βασίλης Γκοτσόπουλος στον δήμος Δυτικής Αχαΐας που μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα έχασε και τους δυο γονείς του από κορονοϊό.  Συντετριμμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που βιώνει με την οικογένεια του και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα (10 Απριλίου)  θρηνούσε για την απώλεια της μητέρας του Αγγελικής και από χθες θρηνεί και για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.   Ο κορονοϊός “χτύπησε” την πόρτα της οικογένειάς του χωρίς έλεος. Ο Βασίλης Γκοτσόπουλος, ένα αγαπημένο παιδί της περιοχής με σημαντική κοινωνική και αυτοδιοικητική προσφορά, με μια συγκινητική ανάρτηση του στα social media αποχαιρέτησε πατέρα και μάνα…

«Πατέρα για εμάς όποτε και να έφευγες θα ήτανε νωρίς… Σε έπιασε το παράπονο και μου είπες ότι ήταν άδικο που έμπλεξες με τον κορονοϊό και ότι τελικά δεν θα τα καταφέρεις. Είπες ότι η ζωή θέλει και τύχη. Μην παραπονιέσαι πατέρα μου. Στην ζωή σου ήσουν τυχερός. Συνάντησες τον άνθρωπό σου από μικρός και μοιράστηκες μαζί του μια ζωή γεμάτη αγάπη και δόσιμο. Ξέρεις πόσο σπάνιο είναι αυτό !!!

Η Αγγέλω σου ήταν πάντα το λιμάνι και η ευτυχία σου. Και εσύ η δική της. Αγαπημένοι και ενωμένοι στην ζωή και το θάνατο. Ανησυχούσες για την υγεία της και συνέχεια με ρωτούσες. Δεν σου είπα ότι έφυγε. Συγχωράμε Πατέρα μου. Να μην ανησυχείς τώρα. Σε περιμένει και θα είσαστε και πάλι μαζί, αγαπημένοι και ενωμένοι. Το ξέρω ότι θα μας προσέχετε και θα μας προστατεύεται και οι δύο σας από εκεί ψηλά. Η Βούλα μας και εγώ σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη ζωή που μας χάρισες, για όσα έκανες για εμάς και την οικογένεια μας μια ολόκληρη ζωή. Ήσουν πατέρας και δάσκαλος, αυστηρός κριτής, μα δίκαιος, πάντα κοντά μας. Σε κάθε μας βήμα συνοδοιπόρος, με την ευχή σου στο πλάι μας και με την πόρτα του σπιτιού μας πάντα ανοικτή ότι και να τύχαινε. Η ευχή και η αγάπη η δική σου και της μητέρας μας ήτανε για εμάς το πολυτιμότερο όπλο.

Πατέρα ήσουν αυθεντικός άνθρωπος, τίμιος και εργατικός, ντόμπρος και αξιοπρεπής. Στην οδύσσειά της ζωής σου πέρασες ανάμεσα από συμπληγάδες αλλά τα κατάφερες. Υπήρξες άξιος εκπρόσωπος μιας υπέροχης και αυθεντικής γενιάς, που ξεκίνησε από το μηδέν, που πάλεψε σκληρά, που αγωνίστηκε και τα κατάφερε. Ήσουν καλός πατέρας με μεγάλη καρδιά, δίκαιος, στοργικός, αλλά και αυστηρός, πιστός και αφοσιωμένος στην σύζυγο και την οικογένειά σου. Μας δίδαξες πως αληθινός πλούτος στην ζωή είναι η αξιοπρέπεια. Μας έδειξες τον δρόμο να πράττουμε το καλό, το δίκαιο και το σωστό. Σήμερα όλοι μιλούν για σένα με σεβασμό και αγάπη. Υπήρξες πάντα περήφανος. Δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου. Δεν γνώριζες εμπόδια γιατί τα έσβηνε το πείσμα σου για ζωή και για δράση. Αναχωρείς ελεύθερος. Αποχαιρετούμε μόνο το σώμα σου γιατί η φωνή, η εικόνα και η σοφία σου θα βρίσκονται πάντα στη ζωή μας. Πατέρα σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε το όνομα, την ζωή και την παρακαταθήκη σου. Και με αυτόν τον τρόπο θα σε τιμάμε και θα σε κρατάμε περήφανο από όπου κι αν μας παρακολουθείς. Πατέρα μας… ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου.

Καλό σου Ταξίδι. Χαιρετίσματα στην Μάνα. Καλό σας Παράδεισο και Καλή Αντάμωση»

Η Διεύθυνση και η δημοσιογραφική ομάδα του otavoice.gr εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Βασίλη, που πάνω από όλα είναι ένας καλός φίλος και του εύχονται να έχει το κουράγιο και τη δύναμη μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα να αντέξουν αυτό το ανείπωτο χτύπημα. Κουράγιο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα τους. 

Η ανάρτηση με την οποία αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα….

Στις 10 Απριλίου αποχαιρετούσε την αγαπημένη του μητέρα….
Σχολιάστε