Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κορινθίων με τον αναπληρωτή ΥΠΕΣ και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για την Αυτοδιοίκηση Στέλιο Πέτσα είχε στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος παρουσία και του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα.

Ο Δήμαρχος έχοντας στην ατζέντα του τις προτάσεις που ήδη ο Δήμος Κορινθίων έχει καταθέσει ύψους 17 εκ ευρώ αλλά και εκείνες που θα κατατεθούν μέχρι και την λήξη του προγράμματος στις 31 Μαΐου του 2021 και αντιστοιχούν σε έργα και προμήθειες 10 εκ Ευρώ, ζήτησε από τον κ. Πέτσα την στήριξη και υπογραφή του προκειμένου ο Δήμος Κορινθίων να υλοποιήσει έργα σε όφελος των πολιτών, έργα που θα δημιουργήσουν φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις, έργα που θα προστατεύσουν το περιβάλλον, έργα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο υπουργός όντας ενήμερος για τις προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος και ακούγοντας με ενδιαφέρον εκείνες που προτίθεται να καταθέσει, έκανε λόγο για αρτιότητα και στοχευμένες παρεμβάσεις που εκφράζουν την φιλοσοφία του «Αντώνης Τρίτσης» και μετουσιώνουν το όραμα που είχε η κυβέρνηση σχεδιάζοντας το!

Επανέλαβε την αρωγή και διαρκή υποστήριξη του Υπουργείου και του ιδίου στους Δήμους και στους Δημάρχους και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

 
Σχολιάστε