OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Ν. Κουγιουμτζή και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Γ. Ζηκόπουλο  προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι τόνωσης της τοπικής αγοράς στις παρούσες δύσκολες υγειονομικές συνθήκες.

Από την πλευρά του δήμου παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, Χρ. Γκίνης, Τοπικής Οικονομίας & Εμπορίου, Κων. Γκίκας και ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, Ηλίας Πατσιούρας

 Ο Φιλίππου εκτίμησε πως Δήμος και Επιμελητήριο θα έχουν αγαστή συνεργασία η οποία θα είναι προς όφελος της περιοχής και των επαγγελματιών και εξήρε τις οργανωμένες προσπάθειες που καταβάλει το Ε.Ε.Α. να βρίσκεται στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με κάθε δυνατή δράση και παρέμβαση. Μετά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία και οι αντιδήμαρχοι μετέβησαν στην τοπική αγορά διανέμοντας μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων σε καταστηματάρχες και εργαζόμενους, σε μία συμβολική κίνηση στήριξης των καταστηματαρχών μετά από την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. 

Σχετικά Άρθρα

Συντονισμός δράσεων για την τουριστική προβολή της ΠΕ Καστοριάς

otavoice

Χάρης Δούκας: «Να χτυπήσουμε το φαινόμενο του πολεοδομικού λαθρεπιβάτη»

otavoice

Στο έργο ανάπλασης του κόμβου Τζωράκη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο International Economy Fair Mostar 2024

otavoice

Βανδαλισμούς στο Δημοτικό Κοιμητήριο καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλος

otavoice