Συγχαρητήρια Δημάρχου Δ. Αχαΐας στο Επαγγελματικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας

Τα θερμά του συγχαρητήρια απηύθυνε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς προς το Διευθυντή και το προσωπικό του Επαγγελματικού Λυκείου Κάτω Αχαΐας που απόκτησε πιστοποίηση Erasmus για την περίοδο 2021-26.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πιστοποίηση αυτή το Λύκειο διασφάλισε χρηματοδοτήσεις για την κινητικότητα και την κατάρτιση των μαθητών και των εκπαιδευτικών του για τα επόμενα έξι χρόνια συνεχίζοντας μια μακρά και επιτυχημένη δράση στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι στη διαδικασία της αξιολόγησης το Επαγγελματικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας απέσπασε βαθμολόγηση 100/100 παρότι υπήρχαν 276 προτάσεις από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς σε επιστολή του προς το διευθυντή του Λυκείου Παναγιώτη Καράμπελα αναφέρει τα εξής:

«Κύριε διευθυντά,

Δεχθείτε παρακαλώ τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πιστοποίηση Erasmus για την περίοδο 2021-26 που λάβατε, εξέλιξη που όχι μόνο συνεχίζει τη λαμπρή παράδοση του Λυκείου σας αλλά και που το φέρνει σε μια ευρωπαϊκή πρωτοπορία. Δεν είναι υπερβολή να σας πω ότι με την επίδοσή σας αυτή είστε το παράδειγμα για όλους μας, αφού μας δείξατε ότι μια μονάδα που λειτουργεί στο Δήμο μας, μπορεί να είναι όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή κορυφή. Μεταφέρετε παρακαλώ τα συγχαρητήριά μου και στους συναδέλφους σας αλλά ακόμα και στους μαθητές σας αφού η επιτυχία ανήκει σε όλους σας. Μας κάνατε πραγματικά υπερήφανους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε