Σημαντικές συναντήσεις Δημάρχου Ληξουρίου στην Αθήνα με… προίκα σημαντικά έργα

Διαδοχικές συναντήσεις είχε χθες (21/4) στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης.

Το πρωί είχε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών με δύο κυρά θέματα: την διάθεση πίστωσης για το έργο των κατεδαφίσεων των ετοιμόρροπων κτιρίων , παράλληλα κατέθεσε αίτημα νέας χρηματοδότησης για αποκατάσταση οδοποιίας μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο Ιανός.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το διευθυντή του ΥΜΕΠΕΡΑΑ κ. Μαμαλούγκα όπου συζητήθηκαν αφενός οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα προκειμένου να προχωρήσει το έργο της αποκατάστασης της οικίας Ανδρέα Λασκαράτου, έργο που ενέταξε πρόσφατα το ΥΜΕΠΕΡΑΑ για χρηματοδότηση και αφετέρου για τις νέες προσκλήσεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα και αφορούν σε έργα αφαλάτωσης.

Τέλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΜΟΔ ΑΕ κ. Παπαγεωργίου για το θέμα της τεχνικής υποστήριξης του Δήμου Ληξουρίου για την ωρίμανση μελετών και έργων.

Η συνάντηση ήταν πολύωρη με τη συμμετοχή τεχνικών συμβούλων και μηχανικών της ΜΟΔ ΑΕ και αξιολογήθηκαν τα έργα που είτε έχουν προγραμματιστεί , είτε πρόκειται για έργα που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού.

 
Σχολιάστε