OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

ΠΚΜ: Εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες για τον καθαρισμό φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 1 Απριλίου  έως και το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, περίπου στη Χ.Θ. 45+000 (μετά την επιχείρηση «Αδερφοί Καπέλλη & Σία Ο.Ε.»)  έως τη Χ.Θ. 46+000 (το ρέμα της οδού Κωνσταντινουπόλεως) στον κλάδο κυκλοφορίας προς Γιαννιτσά.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 01/04/2021 έως και το Σάββατο 03/04/2021  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για  την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice

Συνεδριάζει αύριο, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Τα θέματα

otavoice

Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό

otavoice

ΣΠΑΠ: Εργασίες επισκευής-συντήρησης των Πυροφυλακίων

otavoice