Νέο υπερσύχρονο πολυμηχάνημα έργου παρέλαβε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης παρέλαβε ένα νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα έργου- εκσκαφέα ενισχύοντας, και εκσυγχρονίζοντας τον στόλο του, θωρακίζοντας έτσι, τον εξοπλισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών, και της Πολιτικής Προστασίας.

Πρόκειται, για μηχάνημα νέας τεχνολογίας Doosan DX 170w εκσκαφέας με ενσωματωμένο καταστροφέα, το οποίο είναι φιλικό στο περιβάλλον.

O Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Ανάπτυξης, και Προγραμματισμού κ. Γιαννίτση Α., Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγελακο Π., και Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κεκατο Δ. Επίσης ευχαρίστησε τις Υπηρεσίες Προγραμματισμού, Αναπτυξης, και την Τεχνικη Υπηρεσία του Δήμου, που το 2020 συνέταξαν την τεχνική μελέτη, και ολοκλήρωσαν επιτυχώς την ένταξη της προμήθειας του μηχανήματος στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, λαμβάνοντας και την έγκριση της χρηματοδότησης.

Επίσης τόνισε, πως είναι το πρώτο μηχάνημα έργου που αποκτά ο Δήμος, μετά το 2002 και αποτελεί την αφετηρία μιας διαδικασίας ανανέωσης του γηρασμένου στόλου των μηχανημάτων, και απορριματοφόρων του Δήμου, με νέα οχήματα φιλικά στους πολίτες και στο περιβάλλον.
Σχολιάστε