OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Περάματος

Με αμείωτη ένταση ο Δήμος Περάματος συνεχίζει τη διενέργεια δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, σε δημότες, υπαλλήλους και επισκέπτες της πόλης, στο πλαίσιο της πρόληψης και της αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19 και πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθειά της η Δημοτική Αρχή Περάματος, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (Rapid Tests) κρουσμάτων κορωνοϊού (Covid-19), στην πλατεία Ηρώων από τις 10:00 έως τις 15:00.

Όπως πάντοτε, παρόντες κατά τη διαδικασία θα είναι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Περάματος.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν στον χώρο θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, στέλνοντας sms στο 13033 κωδικό 1 κι έχοντας μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Η ενημέρωση για τα αποτελέσματα θα γίνει μέσω του κινητού τηλεφώνου που θα κληθούν να δώσουν οι προσερχόμενοι πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Περάματος καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, διενεργεί τακτικά μοριακά και ταχείας ανίχνευσης τεστ, στους δημοτικούς υπαλλήλους, ενώ τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο Δήμος Περάματος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Αττικής έχει προχωρήσει και στη διενέργεια και άλλων Rapid Test τόσο για τους δημότες της πόλης μας, όσο και ειδικά τεστ ταχείας ανίχνευσης για τους διερχόμενους οδηγούς και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης επ’ αφορμή της νέας αυτής δράσης κατά του κορονοϊού, τόνισε σε δήλωση του:

«Την ώρα που οι δομές Υγείας της χώρας μας δοκιμάζονται σκληρά από την πανδημία του Covid-19, με εκατοντάδες συμπολίτες μας να δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη ζωή τους και πολλούς δυστυχώς να μην τα καταφέρνουν, ο Δήμος Περάματος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να προασπίσει την υγεία των πολιτών και να διασφαλίσει την άρτια λειτουργία των υπηρεσιών με την παράλληλη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων».

 

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice