Δήμος Θεσσαλονίκης: Ικανοποίηση Ζέρβα για το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Την ικανοποίηση του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην πόλη εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

O κ. Ζέρβας τόνισε ότι το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα επιδράσει θετικά στην οικονομία και απηύθυνε έκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέφερε σε δήλωσή του:

“Εκφράζω την ικανοποίησή μου για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην πόλη μας. Από την πρώτη στιγμή ενεργήσαμε προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς αποτελεί πεποίθησή μας πως η με όρους και προϋποθέσεις λειτουργία της αγοράς στην παρούσα συγκυρία δεν επιβαρύνει επιδημιολογικά την κατάσταση. Αντίθετα, εκτιμούμε ότι κατευθύνει την κινητικότητα σε ένα πεδίο με καλύτερους ελέγχους-κανόνες και παράλληλα συμβάλλει στην ψυχολογική αποσυμπίεση της κοινωνίας. Το αίτημά μας ήταν δίκαιο και λογικό και χαίρομαι που εισακούστηκε.

Η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην πόλη μας, που αυτονόητα θα επιδράσει θετικά στην οικονομία, είμαι σίγουρος ότι θα συνοδευτεί από την ανάλογη συμπεριφορά πολιτών και επαγγελματιών.

Κάνω έκκληση προς όλους ανεξαιρέτως να τηρήσουμε τα μέτρα και να διαφυλάξουμε την ατομική και δημόσια υγεία. Έμεινε λίγος δρόμος μέχρι την οριστική έξοδο από την υγειονομική κρίση. Ας τον βαδίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε”.
Σχολιάστε