Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παλασσοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο

Μετά από πολλά χρόνια, όπου το Παλασσοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο έμενε ημιτελές, έχουν ξεκινήσει εργασίες τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και εξωτερικά. Στόχος μας μία συνολική αναβάθμιση, με έργα υποδομής, ώστε να θυμίζει αθλητικό χώρο υψηλών προδιαγραφών!

Ένα τέτοιο έργο είναι και η «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Παλασσοπούλειου Κλειστού Γυμναστηρίου Ελάτειας», προϋπολογισμού 84.500€ (με ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Ανάδοχος του έργου μετά τη δημοπράτησή του αναδείχθηκε ο κ. Γεώργιος Χειμάρας, τον οποίο υποδέχθηκα στο γραφείο μου για την υπογραφή της σύμβασης ύψους 54.808,10€ (με ΦΠΑ).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου με σκοπό την άμεση πρόσβαση του κτιρίου από την δημοτική οδό Πιερ Παρί. Συγκεκριμένα θα γίνουν, μεταξύ άλλων εργασιών, αποξήλωση των υπαρχόντων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων περίφραξης, καθαίρεση του υφιστάμενου τοιχίου, επένδυση πρανών με φυτική γη, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου κ.α. Επισημαίνεται ότι πριν λίγο καιρό προχωρήσαμε και στην αντικατάσταση του εσωτερικού φωτισμού του Γυμναστηρίου.

Η ανάδειξη όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής του Δήμου.

 
Σχολιάστε