Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Ψαλμωδίες στους ασθενείς Covid του Γ.Ν. Δυτ.Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα»

Τις ημέρες αυτές όλοι αισθανόμαστε  την ανάγκη του συνανθρώπου, της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης. 

Γι’ αυτό και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δεν μπορούσε να μην σκεφτεί τους συνανθρώπους μας, συμπολίτες μας, ασθενείς Covid του Νοσοκομείου «Η Αγία Βαρβάρα» που περνούν απομονωμένοι μια δύσκολη, για τη ζωή τους, δοκιμασία.

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 21.00,  η Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και ο Διευθυντής του Σχολείου Παράδοσης και Λαογραφίας του Δήμου Ηλίας Υφαντίδης, με τη λύρα του, βρέθηκαν κοντά τους, ψάλλοντας θρησκευτικούς ύμνους.

Στην μικρή αυτή εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.Δ.Α Φωτεινή Βρύνα, ο διοικητής του Νοσοκομείου  του Γ.Ν. Νίκαιας  Αναστάσιος Μύτογλου, ο επιστημονικός υπεύθυνος της μονάδας COVID  καθηγητής κ. Μπρούμας, στελέχη της διοίκησης του δήμου και εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Οι υποβλητικές  μελωδικές φωνές των χορωδών και η μουσική της λύρας  ταξίδεψαν  τους  νοσηλευόμενους, μεταδίδοντάς τους το θρησκευτικό αίσθημα της Αγίας Εβδομάδας, χαρίζοντάς τους  ελπίδα, χαρά και την αισιοδοξία ότι θα βρεθούν γρήγορα κοντά στα  αγαπημένα τους πρόσωπα. 
Σχολιάστε