Δήμαρχος Λαγκαδά: “Η αγορά χρειάζεται ανάσες – Να ανοίξει υπό όρους”

Τη δυσαρέσκειά του για την αναστολή της επαναλειτουργίας της αγοράς εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιωάννη Ταχματζίδη:

«Παλινωδιών συνέχεια σε ότι αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων για την έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, με απόφαση της τελευταίας στιγμής αναστέλλεται και πάλι η λειτουργία των καταστημάτων.Οι συνεχείς αλλαγές αποφάσεων και οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, καθώς και η πολυγλωσσία από πλευράς υπευθύνων, δεν μειώνουν μόνο στο ελάχιστο την αξιοπιστία τους αλλά κυρίως δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε ελευθέρους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και τοπικές οικονομίες.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης, όμως μετά από ένα χρόνο πανδημίας, αυτό που χρειάζεται είναι μια άλλη προσέγγιση στο πρόβλημα.

Η αγορά χρειάζεται ανάσες και αυτό μπορεί να συμβεί ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ. Ταυτόχρονα και η κοινωνία έχει ανάγκη διεξόδων εκτόνωσης, πράγμα το οποίο ,με τα μέχρι σήμερα μέτρα, δεν κατέστη δυνατό.

Ως Δήμαρχος συμμερίζομαι την αγωνία των συνδημοτών επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, και εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου για την απόφαση της τελευταίας στιγμής».

 
Σχολιάστε