Διανομή προϊόντων για το Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 28 Απριλίου η πασχαλινή διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. 

Η διανομή των προϊόντων στους 300 ωφελούμενους του Δήμου ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη 21/04. Εκτός  από τα προϊόντα και τα ήδη πρώτης ανάγκης που διανέμονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι πολίτες έλαβαν και πασχαλινά εδέσματα για το εορταστικό τους  τραπέζι.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο τόσο την Παρασκευή 23 Απριλίου, όσο και την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου δηλώνοντας σχετικά:

«Η κοινωνική πολιτική, η κοινωνική συνοχή, η εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού, η προσφορά στο συνάνθρωπό μας με λίγα λόγια, ήταν και παραμένει βασική μας προτεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ανιδιοτελώς και ανώνυμα ενισχύουν αυτού του είδους τις δράσεις, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για την εξαιρετική τους δουλειά σε όλες ανεξαιρέτως τις δομές μας. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα».
Σχολιάστε