OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δενδροφύτευση στις πλατείες Ελευθερίας και Αγίου Θεράποντα από τον Δήμαρχο Ζωγράφου

Σε νέα δενδροφύτευση στην Πλατεία Ελευθερίας και στην Πλατεία του Αγίου Θεράποντα προχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Υπηρεσίας Πρασίνου φύτεψαν συνολικά εννέα (9) δένδρα, τρία (3) δένδρα στην πλατεία του Αγίου Θεράποντα και έξι (6) στην Πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να αναπληρωθούν ισάριθμα δένδρα που είχαν κοπεί λόγω των έργων για την ανάπλαση της Πλατείας. Στη δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος φύτεψε συμβολικά δύο δένδρα.

Όπως είπε ο κ. Θώδας, «ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του πρασίνου σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης. Με τη σημερινή δενδροφύτευση, αναπληρώνουμε όσα δένδρα έχουν κοπεί για να ξαναδώσουμε στο περιβάλλον την προσοχή που του αρμόζει και η πόλη μας να γίνει πιο πράσινη».

Στην περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος.

Οι δράσεις δενδροφύτευσης από τον Δήμο Ζωγράφου θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice