Αρναουτάκης: «Η ολοκλήρωση δασικών χαρτών και κτηματολογίου θα δώσουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης»

Στις διορθώσεις-αναμόρφωση των Δασικών χαρτών που είναι αίτημα του Περιφερειακού συμβουλίου, Αυτοδιοίκησης, φορέων, αγροτών, πολιτών, στις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές που θα υπάρξουν, αλλά και στην πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για τις αναγκαίες διορθώσεις, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σε διαδοχικές συναντήσεις που είχαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στο Ηράκλειο και στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Στις συναντήσεις με τον Υπουργό αλλά και στις διαδοχικές συναντήσεις που ακολούθησαν με Δημάρχους, φορείς με την συμμετοχή πολιτικών παραγόντων, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στην απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου, των φορέων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα των αναμορφώσεων και τις άρσεις αδικιών που έχουν προκύψει.

Ο κ. Αρναουτάκης χαρακτήρισε έργο εθνικής σημασίας την ολοκλήρωση των δασικών χαρτών και του κτηματολογίου που θα δώσουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Στις συναντήσεις που έγιναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, και απάντησε σε ερωτήσεις εκπροσώπων φορέων.
Σχολιάστε