Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου, σημείο αναφοράς στην καταπολέμηση της πανδημίας για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου παραβρέθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στην πλατεία ΗΣΑΠ όπου διενεργούνται καθημερινά από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ τα τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ στο Μαρούσι βρέθηκαν μόνο 45 άτομα θετικά στον κορονοϊό σε μία πενθήμερη μέτρηση 2.686 δειγματοληπτικών τεστ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλουσχετικά δήλωσε: «Η ατομική ευθύνη αποδεικνύεται ο κυριότερος σύμμαχος στη μάχη κατά της πανδημίας. Τα λίγα θετικά κρούσματα, είναι ενθαρρυντικά όμως δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε. Καλώ όλους τους Μαρουσιώτες αλλά και τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, αφενός να έρχονται στην πλατεία του ΗΣΑΠ που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Βόρειο Τομέα της Αθήνας, προκειμένου να υποβάλλονται σε τεστ και αφετέρου να ανταποκρίνονται στο μεγάλο κοινωνικό αίτημα για εμβολιασμούς. Με πειθαρχία και υπομονή θα τα καταφέρουμε».

Τα rapid tests θα διενεργούνται μέχριτο τέλος Απριλίου στο Μαρούσι και η ενημέρωση αφορά όχι μόνο τον Δήμο Αμαρουσίου αλλά και τους όμορους Δήμους:

Πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικός Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε