OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς θα στείλει ο Δήμος Καρδίτσας

Βοήθεια προς τους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που έπληξαν οι πρόσφατοι ισχυροί σεισμοί, ετοιμάζεται να αποστείλει τα επόμενα 24ωρα εκ μέρος όλων των Δημοτών η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας.

Ήδη ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος επικοινώνησε με τους ομολόγους του Τρικαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη, Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρα και Φαρκαδόνας κ. Σπ. Αγναντή. Οι κ.κ. Παπαστεργίου και Καλογιάννης ενημέρωσαν τον Δήμαρχο πως η κατάσταση στους Δήμους τους είναι ελεγχόμενη και προς το παρόν καλύπτουν με ιδία μέσα τις άμεσες ανάγκες των δημοτών που σχετίζονται με τον σεισμό. Οι Δήμαρχοι Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται.

Η Δημοτική αρχή ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει την αποστολή και τα επόμενα 24ωρα τρόφιμα μακράς διαρκείας και τρόφιμα προς άμεση κατανάλωση, ρούχα και κλινοσκεπάσματα καθώς και ποσότητες εμφιαλωμένου νερού θα παραδοθούν στους κατοίκους των τριών προαναφερόμενων Δήμων. «Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Σύντομα εκ μέρους όλων των δημοτών μας θα τους αποστείλουμε προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Εκδήλωση για το ρόλο του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice