Συνεχίζονται τα rapid test από τον Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. του Δήμου Ασπροπύργου

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των κατοίκων του Ασπρόπυργου στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) του Δήμου Ασπροπύργου στη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων – rapid test για την ανίχνευση του ιού COVID-19 με κύριο στόχο τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου όσο και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός εκφράζουν την ικανοποίησή τους σχετικά με την ανταπόκριση των κατοίκων αλλά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε το νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού, τόσο στη διενέργεια των εξετάσεων όσο και στη ομαλή διεξαγωγή όλης της διαδικασίας. Τα rapid test θα συνεχιστούν και στα τρία Κ.Α.Π.Η. του Δήμου με σκοπό να διαφυλάξουμε την πόλης μας από την  Πανδημία του COVID-19.

Ο Δήμος ενημερώνει ότι, την Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθούν rapid test στην Παραλία Ασπροπύργου στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2105573549 (Υπεύθυνος, κ. Αντώνιος Κοναξής, Αντιπρόεδρος Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.).

Υπενθυμίζεται στα προς εξέταση άτομα ό,τι:

*Η εξέταση θα πραγματοποιείται έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού.

*Για την μετακίνησή τους απαιτείται μήνυμα στο 13033 (κωδικός 1).

*Θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους  ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα και αποδεικτικό διαμονής (λογαριασμό τηλεφώνου, ΔΕΚΟ, τράπεζας κ.ά.).

*Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε