OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στις σεισμόπληκτες περιοχές αντιπροσωπεία του Δήμου Σαρωνικού

Τις σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Σαρωνικού, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρας Ράπτη στο δημαρχείο Σαρωνικού και στα κοινοτικά καταστήματα.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Δαμάσι Τυρνάβου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα και εκπροσώπους του Δήμου και ενημερώθηκε για το Πρόγραμμα Προσωρινής Στέγασης των πληγέντων, καθώς και για το σχέδιο αποκατάστασης των σεισμόπληκτων περιοχών.

Στη συνέχεια μετέβη στο Μεσοχώρι Ελασσόνας όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Νίκο Γάτσα, την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Έλενα Ταζέ και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρανίκα, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής από τον μεγάλο σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Όλοι οι θεσμικοί παράγοντες ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία του Δήμου Σαρωνικού και τους δημότες για την έμπρακτη αλληλεγγύη και την προσφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας. Στην αντιπροσωπεία μετέχουν, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Ράπτη, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γκίνης, Βαγγέλης Ζεκάκος και Βασίλης Μπούτσης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Θανάσης Μακροδημήτρης.

Ο Πέτρος Φιλίππου έκανε σχετική δήλωση: “Eκφράζουμε πάντα την έμπρακτη αλληλεγγύη μας σε Δήμους που δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές. Όπως εμείς βοηθηθήκαμε έμπρακτα μετά την καταστροφική φωτιά της 9ης Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο τρόπο σήμερα μεταφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι πάντα οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να στέκονται όρθιοι όσοι δοκιμάζονται σκληρά”. 

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice