Περιφέρεια Αττικής: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα για φωτεινό σηματοδότη στη Βουλή- Σκοπιμότητες μετάθεσης ευθυνών

Για σκοπιμότητες και μετάθεση ευθυνών κάνει λόγο η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδοντας κατηγορηματικά ως ανυπόστατα τα «στοιχεία» που διοχετεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης και ανέφεραν  ότι έχει κατατεθεί αίτημα προς την Περιφέρεια Αττικής για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει ότι: «με αφορμή χθεσινές και σημερινές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, διευκρινίζουμε ότι τέτοιο αίτημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ  προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.
Οποιαδήποτε αναφορά που συνδέει το υποτιθέμενο αυτό αίτημα, με το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, προφανώς υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

Σύμφωνα με πηγές θεωρείται πως έγινε μια  προσπάθεια να φωτογραφηθεί ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ως συνυπεύθυνος έτσι ώστε να μετατεθεί το επίκεντρο από άλλα πολιτικά και υπηρεσιακά πρόσωπα. Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός και έχει να κάνει με εσωτερικά ζητήματα στην κεντροδεξιά πλευρά και την προσπάθεια να τσαλακωθεί η εικόνα του περιφερειάρχη Αττικής.
Σχολιάστε