OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

ΠΔΜ: Συνάντηση Κασαπίδη με εκπροσώπους του νεοσύστατου συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα με το νεοσύστατο Σύλλογο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16/3), κατόπιν σχετικού αιτήματος του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα νέο σύλλογο αποτελούμενο από 27 ιδρυτικά μέλη και σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωστοποίηση από μέρους του Συλλόγου της ίδρυσής του.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα που προκύπτουν στην παραγωγή, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών καθώς και τα προβλήματα διάθεσης των προϊόντων τους λόγω του παρατεταμένου lockdown.

Επίσης ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του συλλόγου η παραχώρηση πρόσθετου χώρου στις λαϊκές για την διάθεση προϊόντων με τον κ. Βαβλιάρα να διευκρινίζει για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες της περιφέρειας η χωροθέτηση.

Τέλος, τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την βούλησή τους για συμμετοχή μελών τους στα διάφορα όργανα της περιφέρειας και των δήμων με κύριο σκοπό την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης αναφερόμενος στο θέμα της αποζημίωσης των προϊόντων, εξαιτίας του κλεισίματος των υπαίθριων αγορών στην Π.Ε Κοζάνης παραμονές των Χριστουγέννων, τόνισε ότι τα χρήματα θα δοθούν άμεσα καθώς από πλευράς Περιφέρειας έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και απομένει η εκταμίευσή τους.

Σχετικά Άρθρα

Με δικαστική απόφαση, εκτός δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο Τσαμπίκος-Βάιος Καλοπήτας

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice