OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

ΠΔΕ: Επίσκεψη Χ. Μπονάνου στο Δημαρχείο Αιγιάλειας

O Aντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Δ/νσης Τεχνικών Έρχων Π. Φλωράτο και την επιστημονική του συνεργάτιδα Ράνια Σπυρίδωνος, επισκέφθηκαν την Τετάρτη το Δημαρχείο Αιγιαλείας προκειμένου να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και τους αντιδημάρχους Μαρία Γιδά, Μαρία Σταυροπούλου και Παναγιώτη Ανδριόπουλο, έγινε μια γενική ανασκόπηση στα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε όλη την έκταση του Δήμου, με κυριότερες αναφορές στη συντήρηση και βελτίωση οδών και σε απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς και σε στοχευμένα έργα όπως οι συντηρήσεις των οδών Αίγιο-όρια Αχαΐας, Πούντα-Καλάβρυτα, Ακράτα-Ζαρούχλα, Ποταμιά-Τσιβλός.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής για αγαστή συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας. Τέλος επιβεβαιώθηκε η αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο αίτημα του Δήμου Αιγιαλείας για παραμονή της έδρας της Σχολής Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.

Στη συνέχεια ο κ. Μπονάνος  συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους κ.  Χριστόπουλο και κ. Καραϊσκο ξεναγήθηκε στα έργα ανάπλασης του κέντρου του Αιγίου που πραγματοποιούνται μέσω ΕΣΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice