Παραλαβή νέου εξοπλισμού για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού

Παραδόθηκε σήμερα, κατόπιν σχετικών αιτημάτων που υποβλήθηκαν από τα σχολεία, από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) εξοπλισμός στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού.

Συγκεκριμένα, τα Γυμνάσια Καλυβίων, Λαγονησίου και Αναβύσσου και τα Λύκεια Καλυβίων, Λαγονησίου και Αναβύσσου, παρέλαβαν εξοπλιστικά είδη (βιβλιοθήκες γραφείου, γραφεία, έδρες, θρανία, καθίσματα, αναπηρικό αμαξίδιο και ειδικό κάθισμα, κ.α.) για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων. Η διαδικασία επισπεύθηκε μετά από παρέμβαση του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου προς τη διοίκηση της ΚΤΥΠ.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΥΠ για την ανταπόκρισή της στα αιτήματα των σχολικών μονάδων του δήμου και ευελπιστεί να συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και σε μελλοντικά αιτήματα προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων και των δύο εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Σαρωνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε