Μεσόγεια Αττικής: Ενέκριναν και τα τέσσερα Δημοτικά Συμβούλια την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε – Α.Ο.Τ.Α.»

Πράσινο φως έδωσαν και τα τέσσερα Δημοτικά Συμβούλια της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων Αττικής, για τη λειτουργία της «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε – Α.Ο.Τ.Α.».

Συγκεκριμένα τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Παιανίας, Κρωπίας, Μαρκοπούλου -Μεσογαίας και Σπάτων-Αρτέμιδας, ενέκριναν την σύσταση και λειτουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας Ειδικού Σκοπού με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και με διακριτικό τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε – Α.Ο.Τ.Α.».

Όπως αναφέρουν οι δήμαρχοι ΙΜάδης, ΔΚιούσης, ΔΜάρκου και Κ. Αλλαγιάννης η πρωτοβουλία στοχεύει στην δημιουργία ενός ευέλικτου μηχανισμού μέσα από τον οποίο θα υλοποιηθούν σημαντικά αναπτυξιακά έργα, ξεπερνώντας γραφειοκρατία και ενώνοντας δυνάμεις.

Στο τιμόνι του αναπτυξιακού οργανισμού επιλέχθηκε ομόφωνα, ένα ισχυρό δίδυμο που εγγυάται ότι το εγχείρημα θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και συνδυάζει εμπειρία, γνώση και ικανότητα.

Πρόεδρος ανέλαβε ο πρώην νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής και Διευθύνων Σύμβουλος  ο αυτοδιοικητικός και τεχνοκράτης Κωνσταντίνος Μπουλμέτης που καλούνται άμεσα να σχεδιάσουν και να ενεργοποιήσουν το πλάνο λειτουργίας, βάση του αναπτυξιακού σχεδίου που προτάσσουν οι ενωμένες δυνάμεις των τεσσάρων δήμων της περιοχής των Μεσογείων.
Σχολιάστε