Κόκκινος: Ποιοι «χορωδοί» επηρεάζουν και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη;

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Στην προκλητική και απαράδεκτη λειτουργία του περιβόητου «Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου » έχουμε αναφερθεί συχνά και έχουμε » στηλίτευσει «τις απαράδεκτες ενέργειες του.
Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη κ.Χατζημάρκο και ΟΧΙ το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Αποτυχημένο/ες υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Χατζημάρκου που έχουν τη απεριόριστη στήριξη του, έχουν τοποθετηθεί δίπλα του και :

-εκτελούν πιστά τις εντολές του και τον εκπροσωπούν

– ενώ αμοίβονται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου …
εκδίδουν ανακοινώσεις με το» εθνόσημο» που στρέφονται κατά των Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας που εκπροσωπεί σχεδόν το μισο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου!

– Στέλνουν συχνά πολυδάπανες «χορηγούμενες» στο διαδίκτυο που στόχο έχουν το διχασμό και την πολιτική πόλωση .

Τελευταία πρόκληση είναι η προχθεσινή (10.3.21) δήλωση σε ΜΜΕ μέλους του και η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α. για την ερευνα που ξεκινησε η Δικσιοσυνη και αφορα τον εκτός σειρά εμβολιασμό και τις μετακινήσεις του κ.Χατζημαρκου και της παρέας του στη Χαλκη. Ο τρόπος τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο.

Καλούμε άμεσα και ονομαστικά να πουν δημόσια » ποιοί είναι οι » χορωδοί » που με πρωτοφανή και απροκάλυπτη προσπάθεια επηρέασαν και χειραγώγησαν τη Δικαιοσύνη»- όπως αναφέρει – και ξεκίνησε την έρευνα στην υπόθεση Χατζημάρκου. Επίσης, ποιοί είναι οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που «ενέδωσαν» και «επηρεάστηκαν» από τους «χορωδούς» και μετα από δεκαοχτώ (18)ημέρες από τον -καταγγελλόμενο από το πανελλήνιο -εμβολιασμό του κ.Χατζημάρκου κίνησαν τις διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος;
Είναι ερωτήματα που πηγάζουν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του κ.Χατζημάρκου που ως γνωστό δεν ζήτησε ο ιδιος να διεξαχθεί έρευνα για τις εναντίον του καταγγελίες .

ΩΣ ΕΔΩ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η κοινωνία μας που υποφέρει ζητά δράσεις ανακούφισης , αλήθεια και καθαρές κουβέντες!
Δεν διαθέτει περισσεύματα για να χρηματοδοτούνται υβριστές, λασπολογοι, κόλακες και «πραιτωριανοι»!
Να απαντήσουν ξεκάθαρα τώρα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Περιφερειάρχη , διότι ο πανικός από τη μια και η αλαζονεία τους από την άλλη προσβάλλουν και προκαλούν όσους υπηρετούν τους δημοκρατικούς θεσμούς! «
Σχολιάστε