OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Κόκκινος: Ποιοι “χορωδοί” επηρεάζουν και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη;

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

“Στην προκλητική και απαράδεκτη λειτουργία του περιβόητου “Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ” έχουμε αναφερθεί συχνά και έχουμε ” στηλίτευσει “τις απαράδεκτες ενέργειες του.
Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη κ.Χατζημάρκο και ΟΧΙ το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Αποτυχημένο/ες υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Χατζημάρκου που έχουν τη απεριόριστη στήριξη του, έχουν τοποθετηθεί δίπλα του και :

-εκτελούν πιστά τις εντολές του και τον εκπροσωπούν

– ενώ αμοίβονται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου …
εκδίδουν ανακοινώσεις με το” εθνόσημο” που στρέφονται κατά των Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας που εκπροσωπεί σχεδόν το μισο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου!

– Στέλνουν συχνά πολυδάπανες “χορηγούμενες” στο διαδίκτυο που στόχο έχουν το διχασμό και την πολιτική πόλωση .

Τελευταία πρόκληση είναι η προχθεσινή (10.3.21) δήλωση σε ΜΜΕ μέλους του και η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α. για την ερευνα που ξεκινησε η Δικσιοσυνη και αφορα τον εκτός σειρά εμβολιασμό και τις μετακινήσεις του κ.Χατζημαρκου και της παρέας του στη Χαλκη. Ο τρόπος τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο.

Καλούμε άμεσα και ονομαστικά να πουν δημόσια ” ποιοί είναι οι ” χορωδοί ” που με πρωτοφανή και απροκάλυπτη προσπάθεια επηρέασαν και χειραγώγησαν τη Δικαιοσύνη”- όπως αναφέρει – και ξεκίνησε την έρευνα στην υπόθεση Χατζημάρκου. Επίσης, ποιοί είναι οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που “ενέδωσαν” και “επηρεάστηκαν” από τους “χορωδούς” και μετα από δεκαοχτώ (18)ημέρες από τον -καταγγελλόμενο από το πανελλήνιο -εμβολιασμό του κ.Χατζημάρκου κίνησαν τις διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος;
Είναι ερωτήματα που πηγάζουν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του κ.Χατζημάρκου που ως γνωστό δεν ζήτησε ο ιδιος να διεξαχθεί έρευνα για τις εναντίον του καταγγελίες .

ΩΣ ΕΔΩ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η κοινωνία μας που υποφέρει ζητά δράσεις ανακούφισης , αλήθεια και καθαρές κουβέντες!
Δεν διαθέτει περισσεύματα για να χρηματοδοτούνται υβριστές, λασπολογοι, κόλακες και “πραιτωριανοι”!
Να απαντήσουν ξεκάθαρα τώρα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Περιφερειάρχη , διότι ο πανικός από τη μια και η αλαζονεία τους από την άλλη προσβάλλουν και προκαλούν όσους υπηρετούν τους δημοκρατικούς θεσμούς! “

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice