OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή του ΚΕΝΑΠ στο Δημαρχείο Χανίων

Στο Δημαρχείο Χανίων βρέθηκε ο νέος Διοικητής του Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) του ΝΑΤΟ, Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Θυμής ΠΝ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη, στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρώτος με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο Διοικητής της μονάδας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και μαζί συζήτησαν διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως και την επιρροή της πανδημίας στον προγραμματισμό ενεργειών. Παράλληλα, ο κ. Θυμής ενημέρωσε για την επιχειρησιακή  δραστηριότητα του ΚΕΝΑΠ, όπου  συχνά φιλοξενούνται αποστολές από χώρες της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και υποβάλλονται σε εκπαιδεύσεις υψηλού επιχειρησιακού επιπέδου.

Με τη σειρά του ο κ. Σημανδηράκης έκανε αναφορά στις ενέργειες του Δήμου Χανίων το τρέχον διάστημα και τον σχεδιασμό για το άμεσο μέλλον. Στη συνάντηση εκτός των άλλων, τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των φορέων και εκφράστηκε η αμοιβαία διάθεση να διατηρηθεί και στο μέλλον.

Με το πέρας της επίσκεψης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών για καλή δύναμη στις θέσεις ευθύνης του καθενός.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice