Ενημέρωση για την ηλεκτροδότηση στην Κέα

Συνεχίζεται η ηλεκτροδότηση του νησιού με γεννήτριες, λόγω της βλάβης που υπέστησαν και τα δύο υποθαλάσσια καλώδια που τροφοδοτούν την Κέα με ρεύμα από την Αττική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΔΕΔΔΗΕ και των υπαλλήλων της και κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα.

Από την πλευρά του Δήμου Κέας από την πρώτη στιγμή έγινε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να διευθετηθεί το πρόβλημα της προσωρινής ηλεκτροδότησης με γεννήτριες και να εξασφαλισθεί η επισκευή των καλωδίων, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει την Παρασκευή. Επίσης ο Δήμος αιτήθηκε τον προγραμματισμό αντικατάστασης των καλωδίων με καινούρια.

Επιστολή, επίσης, εστάλη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου ο Δήμος διαμαρτυρήθηκε για την παράνομη αλιεία στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ο αγωγός. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους λόγους δημόσιου συμφέροντος που αφορούν στην υγεία και ασφάλεια των πολιτών μας και ζητήθηκε η παρέμβαση του Υπουργείου. Ευχή και επιδίωξη όλων μας η ουσιαστική και άμεση επίλυση του προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε