Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Βήμα – βήμα η διαδικασία για το e-ραντεβού

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών έχει θέσει σε λειτουργία την πλατφόρμα e-ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να κλείσουν ραντεβού (ημέρα και ώρα προσέλευσης) με τις υπηρεσίες του Δήμου, στη διεύθυνση:
https://rafinapikermi.irantevou.gr/

Αναλυτικά η διαδικασία:

  • Μετά την είσοδο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://rafinapikermi.irantevou.gr/ πιέστε ΣΥΝΔΕΣΗ (πάνω δεξιά)
  • Κατόπιν θα σας ζητηθούν οι κωδικοί taxisnet. Αφού τους εισάγετε πιέστε ΣΥΝΔΕΣΗ:
  • Για την ταυτοποίηση των στοιχείων η εφαρμογή «Πλατφόρμα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Ραντεβού Δήμου Ραφήνας Πικερμίου» θα ζητήσει πρόσβαση στα βασικά στοιχεία Μητρώου (ΑΦΜ,
  • Όνοµα, Επώνυµο, Πατρώνυµο, Μητρώνυµο, Έτος Γέννησης) που παρέχονται από το φορολογικό µητρώο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ που διαχειρίζεται η Α.Α.∆.Ε. Κλικάρετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  • ΚΑΙ Πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Έχετε πλέον συνδεθεί και από αυτή τη σελίδα μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία στην οποία ενδιαφέρεστε να κλείσετε ραντεβού:
Επιλέξετε την υπηρεσία και το σκοπό του ραντεβού και πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ στο κάτω μέρος της σελίδας:
Στο ημερολόγιο επιλέξτε διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα του ραντεβού και πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ:
ΣΥΝΟΨΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Περιγράφονται αναλυτικά όλα τα βήματα. Εφόσον συμφωνείτε κάνετε ΥΠΟΒΟΛΗ στο κάτω μέρος της σελίδας:
Μετά την ΥΠΟΒΟΛΗ εμφανίζονται τα στοιχεία του ραντεβού με τον μοναδικό αριθμό. Στην ίδια σελίδα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ΑΚΥΡΩΣΗ του ραντεβού:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Και στις δύο περιπτώσεις: Οριστικοποίηση ή ακύρωση ραντεβού η πλατφόρμα σας ειδοποιεί αυτόματα στο email που έχετε αποστείλει.
Σχολιάστε