Δήμος Πύργου: «Η Ηλεία κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821»

Παρακολουθήστε ζωντανά στις 18.00 την διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου Πύργου με θέμα «Η Ηλεία κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821»

Με αφορμή την 200η επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Πύργου πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 26/3 στις 18.00  διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ηλεία κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821» με τη συμμετοχή επιφανών Ακαδημαϊκών, ιστορικών και ερευνητών.

Την εν λόγω εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι : Ανδρέας ΦίλιαςΕντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις εκδηλώσεις που αφορούν το 1821 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης ΑντωνακόπουλοςΔήμαρχος Πύργου, Χάρης ΜικελόπουλοςΠρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος ΣπανόπουλοςΕκπρόσωπος Ι.Μ. Ηλείας, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι: Δημήτριος Σταθακόπουλος (Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου – Οθωμανολόγος), Θεόδωρος ΛάμπροςΙστορικός και Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Πύργου σε θέματα Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού, Γεώργιος ΚουρκούταςΦιλόλογοςΙστορικός Ερευνητής και Περικλής Καπετανόπουλος (ΔημοσιογράφοςΙστορικός Ερευνητής). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση πατώντας το εξής λίνκ:
Σχολιάστε