Δήμος Νέας Σμύρνης: Ξεκινά η στεγανοποίηση των κερκίδων 1,2 και 3 στο γήπεδο του Πανιωνίου

O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, παρουσία του Προέδρου του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρη Μισαηλίδη, υπέγραψαν σήμερα με τον εργολάβο Βασίλειο Πανανάκη το συμφωνητικό κατασκευής για τη στεγανοποίηση των κερκίδων 1,2,3 και την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων που στεγάζονται κάτω από αυτές και φιλοξενούν τμήματα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Η αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 785.797.32 ευρώ. Από αυτά τα 600.000 ευρώ προέρχονται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και τα 185.797,32 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, αμέσως μετά την υπογραφή, δήλωσε: «Ως Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, της οποίας ο Πανιώνιος αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ιστορικής της κληρονομιάς, μαζί με τους συνεργάτες μου καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί αυτό το σημαντικό ποσό, μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Όταν τα έργα ολοκληρωθούν, οι κερκίδες 1-2-3 στο στάδιο του Πανιωνίου θα αλλάξουν όψη και η νεολαία της πόλης μας θα αθλείται σε νέες, ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, ενώ οι φίλοι του Πανιωνίου θα παρακολουθούν τους αγώνες σε πολύ καλύτερο περιβάλλον».

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης δήλωσε: «Υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση για τη στεγανοποίηση των κερκίδων 1, 2 και 3. Είναι ένα έργο ζωής. Από κάτω στεγάζονταν 4 τμήματα: ενόργανη, βόλεϊ, στίβος και τζούντο. Ο χώρος παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα. Μ’ αυτό το έργο τα παιδιά μας θα γυμνάζονται με μεγάλη ασφάλεια. Είναι πράγματι μεγάλη υπόθεση. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στο Δήμο που με δική του προσπάθεια έγινε όλο αυτό».
Σχολιάστε