OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μουζακίου: Στήριξη και αλληλεγγύη στους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Μουζακίου στο πλευρό των θεσσαλικών Δήμων που επλήγησαν από τον σεισμό

Τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών, στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο εξέφρασε ο Δήμος Μουζακίου.

Με τις μνήμες ακόμα νωπές από τις καταστροφές που προκάλεσε ο “Ιανός” στον Δήμο Μουζακίου, ο Δήμαρχος Θεοφάνης Στάθης και σύσσωμος ο Δήμος και οι πολίτες βρίσκονται στο πλευρό των θεσσαλικών Δήμων που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι να συνδράμουν με κάθε τρόπο.

Αυτές οι πρώτες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας και στο Μουζάκι γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι συμπολίτες τους μέχρι να κατορθώσουν να σταθούν και εκείνοι στα πόδια τους και να ξεπεράσουν τις πρώτες δυσκολίες.

Μέσα στις ενέργειες που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Μουζακίου είναι η φιλοξενία των πληττόμενων κατοίκων στη Μαθητική Εστία Μουζακίου για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Παράλληλα το Κέντρο Κοινότητας με την ψυχολόγο και τις κοινωνικές λειτουργούς θα είναι στη διάθεση των σεισμοπαθών για παροχή ψυχολογικής στήριξης.

“Σε αυτή τη δοκιμασία κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας!” αναφέρει σε σχετικό μήνυμά του ο Δήμαρχος Θεοφάνης Στάθης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημάρχου Μουζακίου:

“Η ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε χτες το μεσημέρι, ξύπνησε μνήμες «Ιανού». Μνήμες που παραμένουν νωπές και πληγές που ως Δημοτική Αρχή εργαζόμαστε αγγόγυστα για να «επουλωθούν».

Βλέποντας τις πρώτες εικόνες από το χτύπημα του εγκέλαδου στους Δήμους Ελλασόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας, επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή με τους συναδέλφους μου Νίκο Γάτσα, Γιάννη Κόκουρα και Σπύρο Αγνάντη, για να εκφράσω πρωτίστως τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων των δημοτών μας, στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τον εγκέλαδο. Κατέστησα σαφές πως είμαστε στη διάθεσή τους και έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους πληττόμενους κατοίκους στη Μαθητική Εστία Μουζακίου για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Άλλη μια σημαντική υπηρεσία του Δήμου μας, το Κέντρο Κοινότητας με την ψυχολόγο και τις κοινωνικές λειτουργούς θα είναι στη διάθεση των σεισμοπαθών για παροχή ψυχολογικής στήριξης. Σε αυτή τη δοκιμασία κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας!”

Δήμαρχος Μουζακίου
Θεοφάνης Στάθης

Σχετικά Άρθρα

Συντονισμός δράσεων για την τουριστική προβολή της ΠΕ Καστοριάς

otavoice

Χάρης Δούκας: «Να χτυπήσουμε το φαινόμενο του πολεοδομικού λαθρεπιβάτη»

otavoice

Στο έργο ανάπλασης του κόμβου Τζωράκη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο International Economy Fair Mostar 2024

otavoice

Βανδαλισμούς στο Δημοτικό Κοιμητήριο καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλος

otavoice