OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κατερίνης: Νέο περιστατικό ρύπανσης στην περιοχή του Πέλεκα – Πρόστιμο στον παραβάτη

Το δεύτερο περιστατικό ρύπανσης στην περιοχή του Πέλεκα, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης.

Όπως αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό που διαθέτει η Υπηρεσία Καθαριότητας, ένας ακόμη «πολίτης» εντοπίστηκε να ρυπαίνει, αυτή τη φορά,  στην αντιπλημμυρική τάφρο. Έχοντας σταθμεύσει το όχημά του και αγνοώντας τις απαγορευτικές πινακίδες διέλευσης από το σημείο, ρίχνει μπάζα και σκουπίδια.

Ο συγκεκριμένος πολίτης έχει «ταυτοποιηθεί» από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ από την Υπηρεσία Καθαριότητας το σχετικό υλικό προωθήθηκε στη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων.

«Έχω αναφέρει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ότι οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση φαινομένων ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Πέλεκα θα είναι εντατικοί. Η περιοχή καθαρίστηκε με κόπο και μεγάλο κόστος και ως υπηρεσία έχουμε καθήκον να την προστατέψουμε» σημείωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές και ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και έως ότου γίνει αντιληπτό από όλους ότι η περιοχή του Πέλεκα, αποτελεί «περιοχή ενδιαφέροντος» για όλη την πόλη της Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται, ότι, οι Υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου, βρίσκονται καθημερινά στην διάθεση του δημότη για την εξυπηρέτησή του. Ειδικότερα, οι Δημότες μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 11123, 2351033765. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice