Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Online αφήγηση παραμυθιού για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Διαδικτυακή αφήγηση του παραμυθιού «Η παρέα των έξι που έγιναν οκτώ» προγραμματίζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Η αφήγηση θα γίνει μέσα από τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 18.30 το απόγευμα σε συνεργασία με την θεατρολόγο, Ευτυχία Καμπάνταη, και, φυσικά, με τον συγγραφέα και εικονογράφο του παραμυθιού, Νικόλα Ανδρικόπουλο.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά από 6 έως 8 ετών, αφού πρώτα οι γονείς τους συμπληρώσουν και στείλουν στο mailτης βιβλιοθήκης [email protected] την σχετική αίτηση συμμετοχής (θα την βρουν στο siteτου Δήμου iraklio.gr). Με την αποστολή της αίτησης θα τους σταλούν οδηγίες σύνδεσης στην εκδήλωση.

Μετά την ανάγνωση του παραμυθιού τα παιδιά θα μπορούν να μιλήσουν με τον συγγραφέα για τις εντυπώσεις και τις απορίες τους.

Τόσο η διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιού, όσο και οι δύο λέσχες ανάγνωσης για παιδιά που θα γίνουν 1 και 2 Απριλίου, επανέρχονται onlineμε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, με στόχο όμως τα ραντεβού των παιδιών με το βιβλίο να γίνουν συχνότερα, έστω διαδικτυακά, μέχρι η Δημοτική Βιβλιοθήκη να γυρίσει στην κανονική της λειτουργία στο τέλος της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε