Δήμος Αχαρνών: Πρεμιέρα για τη Δημοτική Συγκοινωνία στη γραμμή «Ολυμπιακό Χωριό – Σταθμός Κάτω Αχαρναί»

Πρεμιέρα σήμερα (8/3) για τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αχαρνών στη γραμμή «Ολυμπιακό Χωριό – Σταθμός Κάτω Αχαρναί».

Τη γραμμή θα εξυπηρετούν τρία μίνι λεωφορεία, ενώ η μετακίνηση των επιβατών θα πραγματοποιείται δωρεάν. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και θα ξεκινούν στις 08:00 το πρωί και θα ολοκληρώνονται έως τις 6:00 το απόγευμα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Νίκου Ξαγοράρη. Με τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας ο Δήμος θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση κάποιων γραμμών τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν για τα δρομολόγια και τις στάσεις από τις οποίες θα μπορούν να επιβιβάζονται στα λεωφορεία μέσω της ιστοσελίδας και των κοινωνικών δικτύων του Δήμου. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δρομολόγια και στάσεις θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 11:00 έως τις 12:00 στα τηλέφωνα: 213-2072356213-2072548.

«Χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα έντονης προσπάθειας, για να αντιμετωπιστούν ζητήματα γραφειοκρατίας, εγκρίσεων, οργάνωσης ούτως ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δώσουμε μια επιπλέον λύση μετακίνησης στους συμπολίτες μας, η οποία θα είναι δωρεάν.

Ήταν μια δέσμευσή μας, την οποία κάνουμε πράξη και πολύ σύντομα να μπορούμε να προβούμε και σε άλλες παρόμοιες κινήσεις. Μέλημά μας παραμένει πάντα να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα κάθε δημότη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.
Σχολιάστε