OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αμπατζόγλου: «Το Μαρούσι καθημερινά αλλάζει όψη και γίνεται μία πιο όμορφη, ασφαλής και λειτουργική πόλη»

Αυτοψία σε έργα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο παράδοσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή (5/3).

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε:

o   Το έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων και ανακατασκευής παρακείμενων οδών

o   Το έργο ανακαίνισης του διατηρητέου επί της οδού Σουρή και Βασ. Όλγας και τη διάθεσή του για πολιτιστικές δραστηριότητες

o   Το έργο κατασκευής νέου παραρτήματος Νηπιαγωγείου επί της οδού Ράλλη

o   Την ανάπλαση του ΚΧ 9760 επί της οδού Αγ. Αθανασίου (παλαιό αμαξοστάσιο) και μετασχηματισμό του σε πρότυπο πάρκο αναψυχής.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τις τεχνικές υπηρεσίες και τους εργολάβους για την εξέλιξη των εργασιών. Ζήτησε επίσπευση, δεδομένων των γραφειοκρατικών δυσκολιών που προέκυψαν το προηγούμενο λόγω της πανδημίας και έργα όπως της ανάπλασης της πλατείας Ηρώων και του Νηπιαγωγείου καθυστέρησαν ως προς τα προβλεπόμενα.

Μετά το πέρας των αυτοψιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στους επόμενους 2-6 μήνες παραδίδονται σημαντικά έργα για χρήση και αξιοποίηση από τους Μαρουσιώτες. Είναι έργα που ομορφαίνουν το Μαρούσι. Είναι έργα πολιτισμού και αναψυχής και που ταυτόχρονα εξυπηρετούν την οικογένεια και την εκπαιδευτική κοινότητα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και πρόγραμμα να παρεμβαίνουμε σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και όλοι οι κάτοικοι να αισθάνονται πως ζουν σε μία πόλη πιο όμορφη και ασφαλή».

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κώστας Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice