OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Χαλκηδόνα: Ενισχύεται το τμήμα Καθαριότητας με νέα χλοοκοπτικά και χροτοκοπτικά μηχανήματα

Στην παραλαβή νέων χλοοκοπτικών μηχανημάτων προχώρησε το τμήμα Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος της αρμόδιας Αντιδημαρχίας του Δήμου Χαλκηδόνος για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών συντήρησης και καλλωπισμού κοινόχρηστων χώρων.

“Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και προς αυτή τη κατεύθυνση επικεντρώνουμε την προσπάθεια μας. Τα νέα αυτά μηχανήματα εξασφαλίζουν γρηγορότερη, αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη συντήρηση πρασίνου ενώ θα διευκολύνουν κατά πολύ τους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου”, δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι με την νέα αυτή προμήθεια αναμένεται να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Χαλκηδόνος.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Ιωάννη Μπατζαρακίδη στον στόλο του τμήματος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος προσθέτονται επίσης δύο καινούργια παρελκόμενα (χορτοκοπτικά μηχανήματα βαρέου τύπου) για τους γεωργικούς ελκυστήρες του Δήμου. “Τα δύο αυτά εργαλεία θα μας διευκολύνουν στη γρηγορότερη κοπή της βλάστησης, που αναπτύσσεται στις άκρες του οδικού δικτύου όπως επίσης και σε περιοχές με μεγάλη επιφάνεια”, εξήγησε ο κ. Μπατζαρακίδης.

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice