Θεσσαλονίκη: Διέγραψε τον Δρόσο Τσαβλή, η διοικούσα παράταξη του Κ. Ζέρβα

Η διαγραφή του Δρόσου Τσαβλή από τη διοικούσα παράταξη αποφασίστηκε σήμερα το πρωί στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που συγκάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η συνεδρίαση έγινε έπειτα από την άρνηση του κ.Τσαβλή να παραιτηθεί από την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μετά την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας για εμβολιασμούς εκτός λίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζέρβας έκανε λόγο για μια οδυνηρή διαδικασία και ζήτησε εκ νέου από τον κ.Τσαβλή, που συμμετείχε στη σύσκεψη, να παραιτηθεί με τον δεύτερο να αρνείται για μία ακόμη φορά. Μετά από ψηφοφορία, αποφασίστηκε ομόφωνα να διαγραφεί ο κ.Τσαβλής, με τον ίδιο να ψηφίζει λευκό.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ιατρός πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε  ότι δεν παρέκαψε καμιά διαδικασία στον εμβολιασμό και πως τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν περίσσευμα ημέρας το οποίο υποχρεωτικά θα καταστρεφόταν. Για το λόγο αυτό αρνήθηκε να παραιτηθεί θεωρόντας που κάποιοι έγιναν αυτόκλητοι εισαγγελείς και δικαστές.

 
Σχολιάστε